Η «Νέα Γενεά» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες έχουν σχέση με τα προσωπικά στοιχεία των συνδρομητών-πελατών, διασφαλίζονται ως απόρρητες και έχουν υιοθετηθεί διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών από οποιεσδήποτε μη επιτρεπόμενες προσβάσεις, αποκαλύψεις κλπ.

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται δεδομένη και αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τους πελάτες είναι εμπιστευτικές.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Η διαχείριση των στοιχείων και των πληροφοριών που μας έχετε δώσει γίνεται ως εξής:

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για μια άριστη συνεργασία στη συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ώστε:

– Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί διαδικτυακά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. – Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις σας που αφορούν τις συναλλαγές μας. – Για να σας στέλνουμε ειδικές προσφορές και προϊοντικές ενημερώσεις.

– Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της neageneabooks.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέες εκδόσεις μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

– Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου σε περιπτώσεις νόμιμης αίτησης από αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές δύναται να κοινοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες νόμιμες διατάξεις.

– Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα neageneabooks.gr για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.